שף פרטי חלבי
הפקה של אירוע כוללת בדרך כלל אוכל בכמויות גדולות, אם כי דווקא בז'אנר האוכל הבשרי, יש בעיה מובנית.. ידוע כי קשה מאוד לבשל אוכל בשרי איכותי בכמויות גדולות, ואין כל ספק שהאיכות באה על חשבון הכמות. גם כאשר מדובר בשף ידוע וצוות גדול, קשה מאוד להיות עקביים, לעמוד בלחץ ולהוציא אוכל מוקפד ומותאם לאירוע. הקושי הזה רק הולך וגדל כאשר מדובר באוכל בשרי, שכן טיפול בבשר הוא יותר עדין ותלוי זמן. לכן, הרבה מאוד אנשים בוחרים כיום בהזמנת קייטרינג חלבי אשר קל יותר להכין אותו בכמויות גדולות, ואפשר להשיג בעזרתו הרבה יותר גיוון ואיכות.
טעימה ממשהו אחר
במקום להגיש אוכל בשרי חסר השראה והשקעה, אנשים בוחרים להשכיר שף פרטי חלבי לאירועים כדי לתת לאורחים שלהם טעימה ממשהו אחר, שונה, ובהרבה מקרים, גם הרבה יותר טעים. אפשר ללכת לכל כך הרבה כיוונים עם אוכל חלבי, בניגוד לבשר, שם המבחר מוגבל בגלל ענייני איכות ותקציב. אפשר לבחור במגוון עצום של סלטים, גבינות, פשטידות, קישים, לזניות, פסטות, ואפילו דגים. הבונוס הגדול כאשר מזמינים קייטרינג חלבי הוא שאפשר להגיש בסיום קינוחים חלביים ולא קינוחי פרווה חסרי השראה.
הזמנה לכל מקום
כיום, ניתן להזמין שף פרטי חלבי לכל מקום בו נערך האירוע, בין אם מדובר בבית פרטי קטן, בווילה גדולה, באולם אירועים או אפילו בשטח פתוח. קייטרינג חלבי מהווה גם פתרון מושלם לאנשים שנרתעים מבשר. כידוע, הרבה מאוד אנשים נכנסים לטרנד הצמחונות והטבעונות, ולא מוצאים את עצמם בקייטרינג בשרי ולכן, קייטרינג חלבי הוא אידיאלי וסביר להניח שהוא מהווה מכנה משותף נמוך יותר מכל האלטרנטיבות.
מושקע ומוקפד
אוכל חלבי הוא לרוב קל יותר, הרבה יותר נעים לאכול אותו לפני שממשיכים לריקודים וגם הרבה יותר נוח לאכול אותו, שכן הוא בדרך כלל ארוז בסוג של לחם או טורטיה, או לחילופין, מגיע בצורה פשטידה או לזניה. קל יותר גם לאכול אותו בעמידה, תוך כדי שמנהלים שיחה, וזאת בניגוד לאוכל בשרי, שהוא פחות נוח, צריך לשבת כדי לאכול אותו, ולהיות פחות קשובים למה שקורה על השולחן. קייטרינג חלבי הוא יוקרתי מאוד, מושקע, מוקפד ומתאים מאוד למגוון רחב של אירועים.